Splošni pogoji Superflaška

Splošni pogoji Superflaška

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Superflaška.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Opredelitev pojmov

  1. ponudnik je FuelHHO Systems, Jure Novak S. p.,  Selo 11, 1225 Lukovica
  2. uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini
  3. spletna trgovina je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku

 

INFORMACIJE NA STRANI Superflaska.si

Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom! Vse informacije, izjave, izsledki in dejstva na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene kakršnikoli diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. So plod večletnih osebnih raziskav vpliva molekularnega vodika (H2), kisika, HHO plina ter pitne vode, na telo. O diagnozi ali zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z vašim zdravnikom, farmacevtom ali terapevtom. Ponudnik FuelHHO Systems, Jure Novak S.p. ne prevzema nobene odgovornosti za vaše počutje in zdravje pred, med ali po uporabi Superflaške. Z vsakim nakupom na strani Superflaška.si se strinjate s pogoji in, da boste dobesedno upoštevali navodila o uporabi, ki jih izdelek vsebuje! Vse slike in zapisi na spletni trgovini Superflaška.si so izključno last ponudnika in brez predhodnega dovoljenja ponudnika FuelHHO Systems, Jure Novak S.p., ne smejo biti uporabljeni nikjer drugje!

KONTAKT

Če potrebujete kakršnekoli  dodatne informacije ali pomoč pri spletni ponudbi, oddaji naročil, uporabi spletne strani, se lahko obrnete na nas preko elektronskega naslova: info@superflaska.si.

CENE

Vse cene so izražene v EUR (evrih) in že vsebujejo DDV (22%) v kolikor ni drugače navedeno. Navedene cene veljajo v trenutku potrditve naročila (zaključitve nakupa). V primeru, da se cena artikla v času obdelave naročila ali med samim nakupom spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

NAKUP – NAROČILO

Nakup je zavezujoč za kupca in ponudnika. Nakup poteka prek spleta 24 ur na dan, vse dni v letu. Po oddaji naročila kupec izbere med možnostjo plačil (predračun, Paypal sistem, kreditna kartica). Po takojšnem plačilu preko Paypal sistema ali s kreditno kartico prejme kupec obvestilo po elektronski pošti, da je nakup opravljen. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Po plačilu preko predračuna, je kupec dolžan posredovati kopijo plačila na elektronski naslov: info@superflaska.si.

Če kupec potrdila ne priskrbi, se čas dostave dodatno lahko podaljša za 3-5 dni. Naročila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana. V primeru, da želite odstopiti od naročila, nas prosim obvestite najkasneje v 8 urah po oddaji naročila po elektronski pošti info@superflaska.si. Pridružujemo si pravico do odstopa od izvedbe naročila, v primerih, da naročenih izdelkov ni na zalogi in je pri vnosu zalog prišlo do tehnične ali druge napake. Do delnega ali popolnega odstopa od naročila lahko pride tudi v primeru, da je prišlo do očitne napake v ceniku ali pa naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji. V kolikor bi kupec že plačal, mu v tem primeru vso kupnino nakažemo na osebni račun naslednji delovni dan ali najkasneje v 48 urah.

NAČIN PLAČILA

Plačilo izdelkov se lahko opravi s kreditno kartico, preko PAYPAL sistema ali preko predračuna, ki ga pošljemo na vaš navedeni elektronski naslov.

Plačilo preko kreditne kartice: Plačilo se opravi hitro in enostavno.

Plačilo preko PAYPAL sistema: Plačilo preko Paypal sistema velja za najhitrejše in najvarnejše plačilo na spletu.

Plačilo s predračunom: Predračun se ob naročilu pošlje na kupčev elektronski naslov. Ko  prodajalec preveri plačilo, se izdelek pošlje v najkrajšem možnem času.

DOBAVNI ROKI    

Rok dobave na vaš naslov, za izdelke na zalogi, je običajno 2-5 delovnih dni od datuma potrjenega nakupa ali od potrditve plačila predračuna. Po Sloveniji nam pakete dostavlja Pošta Slovenije. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši, vas bomo o tem obvestili v 24 urah od opravljenega nakupa. Za izdelke, ki niso na zalogi, je rok dobave daljši in traja 10 – 30 delovnih dni ali izjemoma več. Predlagamo, da nas pri naročilu izdelkov, ki niso na zalogi kontaktirate na info@superflaska.si in z veseljem vam bomo sporočili, kdaj bodo želeni izdelki dobavljivi.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Dostop do podatkov imajo le pooblaščene osebe našega podjetja. Ponudnik spletnega mesta pridržuje pravico do razkritja podatkov, kadar razkritje zahteva zakon ali kadar je potrebno zavarovati zakonite pravice drugih oseb.

PIŠKOTKI

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku. Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

VRAČILO BLAGA

V skladu z določili 43.č. člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) ima potrošnik pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od naročila/pogodbe in sicer na kontaktni elektronski naslov info@superflaska.si, ne da bi moral navesti razlog za svojo odločitev.

Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je oddano v roku 14 dni pisno ali po elektronski pošti. Povratna pošiljka vrnjenega blaga na sedež podjetja FuelHHO Systems, Jure Novak S.p. Selo 11, 1225 Lukovica, mora biti oddana samo kot priporočena pošiljka v roku 7 dni od potrditve vračila s strani podjetja FuelHHO Systems, Jure Novak S.p. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga.

Vsak Izdelek mora biti nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži z vso priloženo dokumentacijo. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. V primeru poškodovanega vrnjenega blaga, se vse dokumentira (video, slikovno in pisno) ocenjena škoda pa se sporoči kupcu. Razlika med oceno poškodbe (EUR) ter zneskom nakupa brez poštnine se nato vrne kupcu na osebni račun.

VRAČILO BLAGA – IZPLAČILO KUPNINE

Po prejemu in potrditvi nerabljenega, nepoškodovanega blaga v nespremenjeni količini in v originalni embalaži, vam skladno z zakonom, takoj ko je mogoče, najkasneje pa v 15 dneh po prejemu blaga, vrnemo opravljeno plačilo, brez stroškov pošiljanja. Stroški pošiljanja so stroški kupca v vsakem primeru. Ob vračilu blaga nam OBVEZNO posredujte ORIGINALNI RAČUN za blago in osebne podatke ter transakcijski račun kamor želite, da se vrne plačilo.

REKLAMACIJA

V primeru upravičene reklamacije ponudnik kupcu poda možnosti, ki jih ponudnik glede na oceno reklamacije izbere sam. Možnosti so: popravilo izdelka, zamenjava izdelka ali zamenjava za kateri drugi izdelek iz ponudbe (pri menjavi za dražji izdelek, razliko doplača kupec, pri menjavi za cenejši izdelek se razlika kupnine vrne na kupčev bančni račun).

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

FuelHHO Systems, Jure Novak S.p. skladno z zakonskimi normativi ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. FuelHHO Systems, Jure Novak S.p. na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na elektronski povezavi http://ec.europa.eu/odr. Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Poskrbite za svoje zdravje že danes!

Vodikova voda, ki jo dobimo s Superflaško, je zelo močan naravni antioksidant, ki na telo nima dokazanih nikakršnih negativnih stranskih učinkov!